PRAKTISCHE INFORMATIE

Op vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2016 is er een basisworkshop PSYCH-K® die ik samen met Paula van der Werff, PSYCH-K® instructor, organiseer.

Data:
vrijdag 16 september van 9.30 – 18.00 u (aankomst vanaf 9.oo uur)

zaterdag 17 september van 9.00 – 18.00 u

zondag 18 september van 9.00 – 16.00 u

Locatie:

Biologische Balansboerderij Het Derde Erf
Birkstraat 125
3768 HE Soest

Kosten:

550 euro inclusief 21% btw
50 euro korting wanneer je je inschrijft voor 16 augustus 2016.
5% korting als je je met 2 personen of meer tegelijk inschrijft.
Als je de workshop herhaalt betaal je alleen onkosten van 40 euro per dag, inclusief 21% btw.

N.B. Een inschrijving is een wederzijdse verbinding. Zodra je je inschrijft garandeer ik dat de workshop doorgaat. Wie minder dan 2 weken van tevoren de workshop afzegt, verbindt zich er toe 50 % van de workshopkosten te betalen. Wie dezelfde dag annuleert of niet komt, verbindt zich ertoe de hele workshop te betalen. Een workshop is namelijk ook een verbinding t.a.v. locatie en accommodatie.

Informatie/inschrijven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het contactformulier op de website www.dewerff.net

 

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR NA HET VOLGEN VAN DE BASISWORKSHOP

Oefenmiddagen PSYCH-K

Met elkaar regelmatig oefenen heeft een grote meerwaarde. Je kan vragen stellen over wat je zelf tegenkomt, het is gezellig en je leert van elkaar. Op deze manier maak je PSYCH-K een vast onderdeel in je leven. Ik organiseer deze middagen in Soest en ze  beginnen om 13:00 uur en duren tot 17:00 uur.

Aanmelden voor een middag in Soest via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:
zondag 30 oktober (Soest)
zondag 11 december (Soest)

Voor de oefenmiddag wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50.  Ik zorg voor de ruimte, koffie, thee, water en koekjes. 

Advanced Workshop PSYCH-K

Als je je vaardigheden uit de Basis Workshop PSYCH-K wilt verdiepen en uitbreiden dan is de Advanced Workshop PSYCH-K de volgende stap. Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de Basis Workshop PSYCH-K.

In de Advanced Workshop PSYCH-K leer je ‘Balansen’ die je competenties vergroten op het gebied van transformatie van basisovertuigingen en stresspatronen, het reduceren van spanning in onderlinge relaties en communicatie. Met behulp van verschillende processen bereik je nieuwe, innerlijke kracht en vrijheid op alle gebieden van je leven.

 

inSpin websites