Veel (chronische) klachten en ziektes komen tot uiting door een optelsom van verschillende, verstorende elementen. Deze zijn, wanneer bij de basis behandeld, vaak te verminderen en/of op te lossen.

Alles in de natuur wat leeft en gezond is, is altijd in beweging: een constante golf van opbouw en afbraak die steeds op zoek is naar homeostase, naar balans.
Om blokkades en verstoringen op te heffen en daarmee de balans te herstellen, maak ik in mijn praktijk gebruik van een aantal behandelvormen. Ik benader en behandel (chronische) klachten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
De basis van mijn praktijk is Biofotonentherapie, Transformational Breath® (voorlopig voor meer informatie verwijs ik u door naar www.transformationalbreath.nl)  en  PSYCH-K®

In de acute fase van een ziekteproces is het van belang om je te laten helpen door een arts en/of specialist. Maar is er sprake van klachten met een chronisch karakter, dan is het de moeite waard om je lichaam in staat te stellen om de bestaande situatie te verbeteren en is een behandeltraject in mijn praktijk wellicht de oplossing. Deze behandelvorm gaat vaak goed samen met een regulier traject.

Onder het kopje 'disclaimer' onderaan deze pagina vindt u mijn privacyverklaring (alsmede procedure klachtencommissie) die belangrijk is volgens de nieuwe privacywet (AVG)

inSpin websites