contact

 

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. óf 06-52 33 63 43 (bij voorkeur tussen 17-18 uur). Ook behoort een gratis kennismakingsgesprek tot de mogelijkheden.

Voor een optimaal resultaat met de biofotonentherapie is het nodig dat er tussen de 1ste en 2de  afspraak ongeveer 5-7 dagen zitten. De consulten daarna vinden wekelijks plaats tot ongeveer het 4de  consult. Het totaal aantal behandelingen die nodig zijn verschilt per persoon, maar ligt gemiddeld op ongeveer 6 stuks.

Ik leg bij voorkeur de eerste 6 consulten met u vast voor aanvang van de eerste behandeling om te zorgen dat de voortgang van het behandeltraject gewaarborgd is.

De frequentie van behandelingen bij de ademsessies of PSYCK-K is geheel afhankelijk van de hulpvraag en kan na elke sessie worden bepaalt.

Om uw behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen, is het gewenst om voorafgaand aan het eerste consult een vragenlijst in te vullen. Deze lijst kan per e-mail of per post worden verkregen en indien mogelijk ontvang ik deze vragenlijst circa 1 week voor uw eerste afspraak ingevuld per mail/post retour.

Praktijkadres LichtLeven in Balans:

Biologische Balans Boerderij 'Het Derde Erf' 

Birkstraat 125 

3768HE Soest 

http://www.HetDerdeErf.nl/

De praktijk is gehuisvest boven in de Schaapskooi van de biologische balansboerderij  ‘Het Derde Erf’ aan de doorgaande weg (N221) tussen Amersfoort en Soest.  De inrit van het parkeerterrein is bij het mintgroene bord.

inSpin websites