corinewantenaarHet is belangrijk om de behandelingen vol vertrouwen en ontspannen te ervaren. Om een indruk te geven met wie u te maken krijgt als u kiest voor een behandeltraject in mijn praktijk, geef ik hierbij wat meer informatie.

Ik ben Corine Wantenaar, eigenaar van Praktijk LichtLeven in Balans en Biologische Balansboerderij Het Derde Erf.

Net als ieder mens ben ik in de loop van mijn leven geconfronteerd met fysieke problemen en de nodige tegenslagen te verwerken gehad. Daardoor raakte ik geinteresseerd in lichamelijke, mentale en emotionele processen.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van lichaamswerk. Las (en lees) stapels boeken en bezocht lezingen en workshops. Vanaf het moment dat ik kennis maakte met de biofotonen therapie werd mij meteen duidelijk dat dit een krachtige manier is om je gezondheid te optimaliseren.

In 2011 maakte ik kennis met de grondlegger van de Biofotonen therapie, Johan Boswinkel, door o.a. het lezen van het artikel "Genezen met licht" in het tijdschrift "Ode" (zie submenu biofotonen therapie) en het bijwonen van één van zijn lezingen.
De opleiding tot 'Certified Biontologist' heb ik gevolgd en afgerond aan het IABS (Institute of Applied Biophoton Sciences/www.biontology.com). Ik heb verschillende follow-up trainingen bij Johan Boswinkel gevolgd. Zijn protocol is leidend in mijn behandelingen, omdat dit een  duurzaam resultaat geeft.  

Naast de opleiding voor biofotonentherapie heb ik nog een aantal andere opleidingen gedaan:

- PSYCH-K®
- Regenesis-Touch
- NLP practitioner
- Medische en Psycho-Sociale Basiskennis

Deze opleidingen hebben bijgedragen aan de kwaliteit van mijn werk en zijn volledig geintergreerd in mijn behandelingen

Momenteel ben ik in opleiding tot Transformational Breath® ademcoach, een prachtige aanvulling voor mijn praktijk.
'Zoals we ademen. zo leven we'.
Dit is de essentie van Transformational Breath®, een zeer effectieve zelfhelingsmethode. Ik ben er heel enthousiast over, de adem heb je altijd tot je beschikking en met kennis hierover ook zelf een belangrijke tool in handen om je bewust te zijn van wat er speelt en hoe hier mee om te gaan.

 

 

 

logo-biontologist 

 

 

 

 inSpin websites